Vita Liberata selvbruning Før/Etter

Jeg har kjøpt meg en ny selvbruning fra Vita Liberata, dene selger vi på jobben min på V By Sonja Wigert i Vibesgate 9 :) 

Vi har denne på jobben så derfor vill jeg prøve denne, og jeg elsker den :D Den er supr bra, jeg får fin og jevn farge, jeg blir ikke flekkete og gul, og det beste er at den er luktfri :) Jeg har prøvd ting før som har luktet veldig rart! 
Jeg kjøpte Extra Rich Lotion,   i Dark :) Jeg valgte en lotion fremfor en mousse nå, siden det er   mer fukt i lotion, huden min blir tørrere nå på vinteren og den trenger mere fuktighet :) Det er ikke sånn super stor forskjell på meduim og dark så jeg valgte dark, jeg fikk en kjempe fin farge etter 1 lag, så jeg trengte ikke 2 lag med denne. Fragen kommer med engang med denne selvbruningen jeg har kjøpt og den sitter i ca 1 uke :) Jeg tar den alltid på torsdager så er jeg fik og brun til helgen hvis jeg skal ut og kanskje går i kjole / skjørt og med korte armer :)  

 

 

Her er før & etter bilde av bena mine :) 

Denne fargen fikk jeg fikk etter første påføring :) Ønsker man mer farge kan man påføre et lag til :) Når jeg først tar på selvbruning på kroppen så tar jeg også selvbruning i ansiktet :) Så jeg får en mørkere farge på hele kroppen / ansiktet :) Jeg bruker også selvbruningen tl ansiktet fra Vita Liberata, Rich Face i Light :) Den r også veldig god, en favoritt. Jeg får en fin og mild farge som gir glød, denne påfører jeg som oftes i 2 lag :) For mer farge :)  Men det er veldig viktig å peele huden før man påfører selvbruning, det gjelder både ansikt og kropp og den påføres med en påføringshanske som du får kjøpt fra Vita Liberata eller du kan bruke hansker:) Jeg prøvde å påføre det uten noen ting, og det vil jeg ikke anbefale, fargen satt seg på hendene og neglene, hehe det så ikke ut, fikk det heller ikke bort!! hehe ikke pent!! 

 

 

 

Hvilken selvbruning bruker du ? Har du prøvd Vita Liberata før ? 

 

 

 

 

 

 

#vitaliberata #ansikt #kropp #richface #extrarich #light #dark #selvbruning #vbysonjawigert #vibesgate #skjønnhet #velvære #virkningsfullt 
 

 

 

 

 

6 kommentarer

Arlena

10.11.2014 kl.17:23

Oi! Det ble jo en enorm forandring! Er den fin og jevn? Og hvor lenge varer den?
For en forskjell!

Charlotte Larsen

11.11.2014 kl.16:48

Arlena: ja, den er utrolig bra! Nå har jeg farge dark, finnes i lysere også ;) den varer i ca 1 uke, jeg påfører kanskje hver 5 dag ca :) den er veldig fin og jevn, blir ikke flekkete :)

Charlotte Larsen

11.11.2014 kl.16:48

Maren Helgemo - Ned 21kg så langt: ja, ikke sant!;)

Arlena

11.11.2014 kl.22:51

Okei, takk for svar! Tror jeg må prøve denne. Hva er prisen ca? :-)

Charlotte Larsen

11.11.2014 kl.22:59

Arlena: 379,- koster den hos oss i salongen hverfall :) vet du kan bestille den fra www.vitaliberata.no også :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits