Botox i sinnarynken

Heiii :) For ca 2 ukers tid siden var jeg på Ung & Unik i Drammen hos sykepleier Nina og gjorde en behandling. Jeg har en veldig kraftig sinnarynke i pannen, denne ville jeg fjerne med botox! For jeg synes det er finere uten, pluss at jeg sliter med migrene, og det hjelper. Jeg spenner ikke musklene over øyet som jeg ellers ville gjort, og dette gjør at jeg får mindre vondt i hode! Det er jo helt supert!!!

Når man setter botox så synes ikke resultatet med engang, det tar 1-2 uker før resultatet er helt på topp, så derfor jeg har ventet med å legge ut før/etter bilde av dette!:)

Rynken i pannen ser jo ikke så kratig ut her på bilde for jeg var på Ung & Unik og gjorde dette for ca 1/2 år siden også, så det begynte å gå ut, derfor jeg ville fylle på mer!

På Ung og Unik koster det

1250,- for 1 området med Botox :) Det er en veldig fin pris!

Her er FØR bilde :)

Her er ETTER bilde :)

Jeg er veldig fornøyd med resultatet, og denne behandlingen synes jeg ikke gjør vondt, du merker såvidt noen stikk, det går fort! Botoxen sitter i ca 4-6 mnd :)

Hvis du lurer på noe kan du besøke Ung & Unik sin side på FB HER eller kontakte de på telefon 47325680 :) Du kan også besøke de i Haugesgate 75

3 kommentarer

Danian. Gutteblogger

11.11.2014 kl.18:29

Jeg er venlighvis imot botox men når du sier at du får mundre migrene av det så syns jeg du faktsik skal ta behandling

Charlotte Larsen

11.11.2014 kl.19:18

Danian. Gutteblogger: ja, det hjelper så det er bra:)

L Maria

12.11.2014 kl.15:49

Trist . Unge jenta .

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits