Bursdag i Drammen

Når det er bursdag i Drammen så får man LV kake :D haha Anita feiret 26års dagen sin igår hjemme hos henne, det var super koselig! Masse nye mennesker. Det var masse drikke og masse morsomheter, kunne ledd til imorgen av deg år du først setter igang!!! <3 haha.. sykepleier underholdning, haha! Tror alle var like fulle som meg igår, haha Anita hadde jo kjøpt inn rundt 17 flasker med drikke og vi var rundt 17 så det ble hvertfall nok drikke!!

Senere på kvelden gikk turen til Tiger Tiger der vi hadde bord! Vi møtte også de andre jentene ute som hadde vært i en annen bursdag! Kaja hadde tømt champagneflaska før vi kom så vi slapp å tenkte på det! haha :D Utrolig morsom kveld hvertfall, festen fortsatte hos Anita til langt på natt, jeg kom meg hjem til Oslo klokken 6 for jeg ville hjem å sove, var så vidt jeg fikk dratt hjem for Anita nekta meg å dra! hahaha.. søt da! 

Jeg fant noen bilder, men hadde ikke så mange! hehe Hadde bare bilder av jentene jeg da:) hehe 
 

Hva gjorde du i helgen ? :) 

 

 

 

#bursdag #dranmen #lv #kake #tigertiger #anita #26 #feiring #venner #fest #morsom #kveld #helg #lørdag 

2 kommentarer

Maria

24.11.2014 kl.20:40

Hvem laget kaken? designkaker?

Charlotte Larsen

25.11.2014 kl.02:16

Maria: litt usikker, den ble laget på konnerud! Usikker på
Hva det heter! Kan undersøke om du vil :)?

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits