Juleønsker fra Bakeren og kokken

Jeg er jo veldig glad i mat og elsker og legge ut oppskrifter og skrive om maten jeg spiser, det har dere sikkert lagt merke til, dere som er innom bloggen min av og til :) Jeg tenkte jeg skulle skrive et innlegg om kjøkkenredskaper og hva de kan brukes til.. Og hva jeg ønskr meg!  Jeg elsker jo supper og smooties, så lager jo veldig mye av det her hjemme på kjøkknet, men det jeg ikke har er en stavmikser og en blender ... Det er jo litt krise, hehe... Derfor ønsker jeg meg en stavmikser og blender  til jul, er ikke det lurt ?  Så kan jeg lage masse goood mat! 

 

Jeg fant en fin og praktisk stavmikser på www.bakrenogkokken.no 
 

 

 

Dette er en: Bamix Gastro Soft grip stavmikser Pris: 2199,-  Denne finner du HER


Dette er ikke en vanlig stavmikser, denne er av høy kvalitet og har flere funksjoner. 

 

 

Visp
Visper, emulgerer eggehviter og fløte. Brukes for å piske opp supper og sauser. Alt som skal være luftig. 


Multikniv
Kutter i små biter, hakker og moser rå og kokte grønnsaker, frukt, bær, barnmat og kokt kjøtt osv  Lager fruktis av fryst frukt, knuser is, passerer supper og sauser. Pisker kakerøre og pannekakerøre.

 

Så denne passer jo perfekt til mitt bruk og det jeg trenger, dette er ikke en vanlig stavmikser men en litt bedre og i god kvalitet:) Det finnes jo ogå andre stavmiksere som er enkelre og er litt rimligere i pris, eks som denne her. Bamix Stavmikser Swissline Pris 995,-   

 

 
 

Stavmikseren finner du HER

 


MMMM, ASPARGESUPPE er noe av det beste jeg vet! Kremet aspargesuppe, da trenger man en stavmikser, noe jeg ikke har!! Enda....

 

 

 

Blenderen finner du HER

 

 

 

 

Det er hvertfall to av tingene jeg ønsker meg til kjøkknet mitt iår, det finnes jo uendelig mye forskjellige lure ting på Bakerenogkokken.no så det er jo bare å kikke, kanskje du finner noen julegavetips der også? Det er åpent kjøp frem til 31 januar, så det er jo superbra!! 

 

 

Det er også fraktfritt v ordre over 1500,- eller bare 59,- ved ordre under 1500,-  Så det er jo ikke mye! Er så kjedelig og bestille ting på nettet hvis frakten er så dyr! Det synes ihvertfall jeg, er du ikke enig ? 

 

 

Hva ønsker du deg til jul til hjemmet ditt ? :)

 

 

 

 

 

Klikk her for å fortsette

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits