Hverdag

Idag våknet jeg og hundene til masse snø ute, hundene ble kjempe glade mens jeg ble mindre glad, haha for jeg hater snø! Skulle gjerne hatt sommer hele året! Nesten, litt høst også!!!! Hehe Så idag ble det lang morgentur før jeg skulle fikse vippene til noen venninner her hjemme! :) Så laget jeg meg en sen middag, kjøttkaker i brun saus med hjemmelaget potetmos! Mmm nam.... kjempe godt!! Hehe Ellers har tiden vare løpt ifra meg, fått vasket både leiligheten og sminkekostene mine!:)

Jeg fikk høre her om dagen av en hudpleier at urene makeup koster ofte er årsaken til uren hud! Som de fleste andre så får jeg jo litt nupper her og der, jeg er ganske ikke så flink til å rense huden min, men blitt litt bedre!! Men da tenkte jeg faktisk på at jeg ikke rengjør makeup kostene mine så ofte som jeg kanskje burde... Jeg glemmer det litt bort for å være ærlig!! Nå skal jeg skrive det opp i agenda boka mi så jeg husker det!!! Hehe Noen som vet sånn ca hvor ofte man skal rengjøre de? For jeg vet ikke....

Her er den gode norske middagen jeg laget til meg selv idag! Og hundene fikk faktisk det samme til middag idag! Beste de vet! Hehe Tror ikke hundene har vondt av litt annet mat av og til :) Tørrfôr er jo litt kjedelig da!! Hehe

Nå er det snart natta her!! Zzzz Sliten i kroppen!! fullfart hele dagen!! Selvom man hadde en fridag fra jobben!:)

5 kommentarer

Kine M. Karlsen

02.12.2014 kl.22:32

søte hunder!

Mariell

02.12.2014 kl.22:36

Jeg fikk høre at det var cirka annen hver måned at man burde vaske kostene sine :)

Godt at dine hunder liker snø, har en Chihuahua selv, men han er ikke så glad i snø.

Charlotte Larsen

03.12.2014 kl.02:31

Vinterdansen: åh, takk for tipset!:) Hehe ja, glad de liker snø, mange hunder som ikke vil ut når det snør Hehe!

Charlotte Larsen

03.12.2014 kl.02:31

Kine M. Karlsen: <3 :)

Drømmelakken

03.12.2014 kl.12:00

Nuppene vi av og til får kommer også gjerne fra hormoner, vi hukjønn går jo opp og ned hele måneden ;) Men det er viktig med rene koster, absolutt!

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits