Visste du dette om sex ?

Ja, hvorfor ikke skrive litt fakta om sex? Jeg kom over noen sider her på nettet, så synes jeg det var litt spennende, mye jeg ikke visste, så kan jo dele det med dere her, siden jeg sitter å kjeder meg her på natten.....

 

Visste du at


Menn som har sex minst tre ganger i uken kan minske risikoen for å få hjerteinfarkt og slag med hele 50 prosent.
Kvinner som nyter sex lever i gjennomsnitt lengre enn kvinner som ikke nyter sex.

God sex får  kroppen din til å føle seg fra to til åtte år yngre. Dette gjelder også for menn som har 150 til 350 orgasmer per år.
Orgasme virker smertelindrende på generell smerte og ubehag i kroppen.

Om du øker sexen fra en gang i måneden til en gang i uken, vil lykken du føler tilsvare den samme lykkefølelsen som om du skulle fått 300.000 i lønnspålegg.

En orgasme kan mer enn fordoble kvinners toleranse for smerter, i følge en ny studie. Det virker troverdig, ettersom vi fra før vet at orgasmer mer enn fordobler din toleranse for sure sjefer, og rot som ligger og slenger.

 

Det er ikke alltid at misjonærstillingen fungerer for begge parter. Det hender faktisk at du kun vil klare å få orgasme i én spesiell stilling, og det er ingen garanti for hvordan den stillingen vil se ut. Om du er vant til å onanere på en spesiell måte, er det stor sjanse for at denne metoden også vil fungere med en annen partner.

Synkrone orgamer? Dette er en løgn fra Hollywood. Det er svært sjelden av begge kommer i samme sekund, og at man ser hverandre inn i øynene mens det skjer. Men, om dere begge kommer i mål, vil begge være like utslitte og fornøyde når det hele er over uansett.

Syv viagratabletter blir solgt hvert sekund

En kåt hunnsjimpanse er like sterk som seks mennesker tilsammen

1 av 10 europeiske barn blir  unnfanget i en Ikea seng 


 

Visste du dette? 

 Én kommentar

MammaStreker

06.12.2014 kl.16:28

Jeg visste dette om at sex kan være en god smertelindring til hodeverk. Dette med hjertinfarkt og slag stemmer dessverre ikke.

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits