Nye vinterfarger

Igår var jeg vært entur innom ProNails i Drammen og handlet inn litt nye farger :D Det er alltid like gøy! 

Denne gangen valgte jeg å kjøpe blå, sølv og 2 forskjellige rosa farger. Jeg har tenkt på å kjøpe sølv og blå lenge nå, blå er superkult til hverdags og jeans og sølv er veldig fint nå til jul :)  

Nytt design på krukkene :) jeiij. Litt finere enn de gamle

Likte denne "me time" fargen, veldig hvit/rosa på, nøytral og fin, også denne denim blå fargen, gleder meg til å prøve disse.

Denne rosa fargen tenkte jeg å bruke på naturlig negl og over fransk kant, for å duse ut den hvite litt, eller bare bruke den som helfarge! Kan brukes til mye, tror fargen forandrer seg litt på neglen, og fargen kan man justere ettersom hvor mange lag man tar på:) 

 

 

 

Etter jeg var i Drammen og handlet så dro jeg og besøkte min mor, så tok vi en middag på Gulskogensenteret:) 

Veldig god kinamat der, hehe spist endel der gjennom årene, når jeg bodde på Gulskogen.... 

 

Biff Chop Suey er en av mine favoritter da når det gjelder kinamat:) nam...

 

 

Nå er det jobb hele dagen på klinikken i Oslo, det er mye å gjøre om dagen nå før jul med vipper og negler:D Alle skal være fine til jul!  Så nå er det fullfart resten av uken, veldig lite fritid.... Så da ser jeg fremover mot julebord på lørdag i Oslo :D Det blir gøy, første julebordet iår!! woiihoo..  Skal du på noen julebord iår :)? 

 

Ha en fin dag :D 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits