D u r a n c e

Har du prøvd disse Durance produktene? Hvis ikke ville jeg testet de, du kommer til å ELSKE de! Det gjør jeg! <3 Lukter helt magisk....

 Durance er et fransk merke fra Provence og lager produkter med delikate og dyrbare dufter! 

Jeg har kjøpt vaskemiddel og tøymyker til klesvasken og en såpe til huset! Til benker osv...  Flaskene kommer i 1000ml, alså 1 liter, hehe Prisen er 199,- per stk, jeg har kjøpt mine produkter på Lykke gave og interiør i Drammen, vet flere interiør butikker osv selger disse produktene, også flere steder på nettet, som eks blivakker.no :) 

 


Klesvasken blir ren og dufter veldig godt etter en vask med durance! Disse kan også brukes på ull og silke.. alt i ett.... Den er også testet for husmidd!!! Det er bra, de fjerner midd fra sengetøy osv på lav temperatur, samtidig som den er anbefalt til allergikere:) Denne lukter ren bomull og tøymykneren lukter lavendel :) Denne inneholder 90 % naturlige ingredienser :) 

Denne har mer enn 95% naturlige ingredienser og den er fettløselig og lukter lavendel:) Denne er garantert en favoritt hjemme hos meg!  

 

 

 

Nå vet du kanskje litt mer om Durance produktene :D Håper du blir like fornnøyd som meg hvis du tester disse, og nei innlegget er ikke sponset :D 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits