Exuviance produkter

 

Jeg jobber jo på en hudpleiesalong, så da er det jo viktig at jeg er flink med huden min :) Vi selger Exuviance produkter så nå har jeg byttet ut de gamle produktene i skapet med Exuviance :D Det er gode hudpleie produkter som fungerer! Nå  finnes det jo mange forskjellige varianter, men jeg har valgt disse fordi at disse er best for min type hud. Jeg vil vel si at jeg har en normal hud.Jeg har kjøpt rensekrem "gentle cleansing creme" og Tonic pads "Skinrise bionic tonic" 

Disse bruker jeg hver kveld og morgen. 

Dette er en rens for ansikt, brukes også til sminkefjerner, jeg bruker en sminkeserviett først og fjerner det meste. Denne er allergitestet og uten såpe, den renser godt og gir bra med fuktighet:) 

Etter rensen bruker jeg ikke tonic vann, men jeg bruker tonic pads, jeg synes disse er bedre, de gir huden fuktighet og en fin glød:) De renser huden litt ekstra:) Veldig fornøyd med disse:) 

Jeg har faktisk fått mindre nupper og urenheter i huden etter jeg startet med Exuviance produktene :D Det er jo helt fantastisk! 

Etter jeg har enset huden og påført serum /olje i ansiktet så bruker jeg denne dagkremen "Sheer rfining fluid" som er en fin og lett dagkem med solfaktor 35, det er superviktig å bruke en dagkrem med solfaktor for å beskytte huden. Denne er veldig god under makeup og jeg synes denne gir en glatt og fin hud. 

 

 

 

 

 

 

Har du noen erfaring med exuviance produktene ? 

 

 

 

 

 

Én kommentar

inspo

22.12.2014 kl.15:17

har de jeg åå. funker så bra. mye fint. skjekk gjerne min blogg også

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits