Lag din egen jakke

Det finnes mange forskjellige jakker i butikken, men det er alltid en eller annen som har lik jakke som deg, som du møter på ute. Det er ganske kjedelig, hehe! Bedre å ha noe som ikke alle andre har også, hvertfall en vinterjakke som man bruker ganske ofte ute blant mennesker, det gjør mye av antrekket synes jeg. Blir litt annerledes med en lik bukse eller en lik topp. Er du ikke enig? 

 

Denne jakken her er kjøpt på ZARA, sikkert mange som har denne jakken. Men her er det sydd på en pels som er kjøpt utenom jakken. Det gjør at jakken blir ulik de andre, og er litt spesiell. Det er mest sannsynlig ingen som har helt lik denne. 

Jeg synes jakken ble veldig fin ed pels, ville kanskje ikke brukt denne jakken om pelsen ikke var på, da hadde den vært kjedelig og lik alle andre sin jakke fra ZARA. 

Om du ikke liker ekte pels, kan du kjøpe en fusjepels :D 

Så kjøp en jakke du liker og gjør den om til din egen ! :) Man kan jo bruke pelsen om og om igjen, så kan man heller kjøpe en ny jakke hvert år isteden:) Jeg er veldig fornøyd med denne jakken! 

 

 

Hva synes du om jakken ? :)  

3 kommentarer

Madde K.K

26.12.2014 kl.14:01

Veldig fiin!

Ønsker deg en flott romjul og et godt nyttår!

Charlotte Larsen

26.12.2014 kl.18:13

Madde K.K: :) takk det samme til deg
:D

30.12.2014 kl.10:55

Hvor har du kjøpt pelsen, leter etter sånn :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits