LIPSMART

L I P S M A R T

Sliter du med tørre og såre vinterlepper ute i kulden om dagen? da har jeg et tips til deg! kjøp lipsmart, det har jeg gjort!!! Og den er helt fantatisk goood, den tilfører masse fuktighet ned i leppene, samtidig som den gir litt volum effekt på leppene :D  Jeg påfører den sånn 3-4 ganger om dagen, mantrenger ikke å ta på mye... 

Jeg synes lipsmart gir den effekten de sier den skal gi, masse fukt.... De sier at man får best resultat etter 29 dager, jeg merket forskjell tidligere... Den beste "leppepomaden" jeg har prøvd, sliter med litt tørre lepper nå på vinteren, og det er vondt og ikke særlig pent heller... æææh! Er du ikke enig? 

 Et "must have" i toalettmappen min :D 

Pris 349,-  ( denne selger vi på klinikken der jeg jobber i vibesgate 9 i Oslo, om du er forbi og vil kjøpe deg en) 

Lett å påføre, ingen farge, kun en naturlig glans med god smak :D Sitter godt, den trekker seg godt ned i leppene! Leppene får en liten volum effekt!

Faktisk hørt at flere gutter bruker denne, denne funker mye bedre en sånne billige greier fra matbutikken! Gutter kan bruke denne fordi det ikke er en "lip gloss" effekt på den og den gir ingen farge! 


#LIPSMART er genialt for tørre vinterlepper :D Mine lepper elsker den!!!!

 

 

 

 

 

 

GET SMART ABOUT YOUR LIPS <3

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits