hiiipphurra for Caroliiiine

 

På lørdagen feiret Caroline sin 24 års dag hjemme hos meg med noen venninner:) Det ble servert mat & vin :) Vi hadde det kjempe kooselig, senere på kvelden kom min søster og en venninne innom før vi reiste videre... 

 

Denne kvelen var ikke så veldig planlagt, det ble planlegging av bursdagsvors på torsdagen hehe så det ble kort varsel for noen... Men vi hadde det koselig vi som var der!! Jeg og Caroline hadde tenkt til å reise entur til Grand Canaria men vi fant ingen 3 dagers tur.. ææh!! Ville hatt litt soool på kroppen... Isteden ble det jentehelg i Oslo... På fredagen bare slappet vi av med mat og gossip girl maraton ...Jeg synes det var så spennende så jeg sovnet jo ikke før 6 på morgnen. haha!  Vi  klarte også å handle litt på nettet! :D Lørdagen gikk til å spise frokost ute og handle litt, så det ble litt shopping i helgen også! Jeg kjøpte meg masse nye kooooseklææær :D hehe Caroline fikk seg et fiint armbånd fra Louis Vuitton :)

 

 

Her er bildene fra kvelden som jeg fant på kameraet mitt :)  Gavene Caroline fikk av jentene :) Beste deg! HippHurra for deg!! <3 Saywhaaaat

Etter vi hadde vært hos meg så dro vi entur på Solliplass, på Nox og Baroque! Heiiiiia!! Caroline sov hos meg, takk til deg som passet på meg..haha!! 
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits