Pakke i posten

Heii og goood morgen :D 

Idag våknet jeg til en pakke i posten! jeiij.. Endelig har tannblekingen jeg har bestilt kommet, det tok litt tid!! Men endelig... 

Leeeenge siden jeg har bleket tennene nå så det er på tide å få gjort noe med de. hehe Jeg har brukt  tannbleking fra CREST før! Jeg synes de fungerer veeeldig bra og jeg får hvite tenner på ca 10 dager! Da bruker jeg disse hver kveld :D Kanskje ikke så bra for tennene men, de funker! hehe 

Det er sånne whitning strips, man fester de på tennen og latt de sitte på ca 15 minutter før man tar de av, enkelt og greit... Jeg bestilte 10 pakker, da har jeg 20 strips... Jeg bleker kun de tennene oppe! Jeg kan legge ut før & etter bilde av tennene mine når jeg har brukt de! Tenkte å starte imorgen.... :) 

 

Nå skal jeg på jobb i Vibesgate 9, blir deilig å komme seg tilbake på jobb etter nyttår! Første dagen på jobb etter lang feriiiie! :) 

 

Ha en fiiiin dag <3 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits