New Jeans

 

Her om dagen var jeg og Christina en tur ute i Oslos gater og kikket litt, vet ikke helt hva vi skulle men vi var litt overalt... Christina fikk kjøpt seg sånn passholder på Louis Vuitton og jeg fikk kjøpt meg en ny bukse på ZARA.  Det ble middag og vipper hjemme hos meg på dagen, koselig! Så nå gleder jeg meg til en helg snart  i Vikersund! aiai nytt sted for meg! Bliir nok hæælaitaket kjenner jeg oss! haha!:) 

 

 

 

  

Buksen er fra ZARA

Toppen er fra BIKBOK

Jakken er fra H&M 

Vesken er fra CHANEL 

Senere på kvelden så fikk jeg besøk av fine Isabelle:) Jeg laget hjemmelaget sjokolade til henne og gele:) wiihoo!! Måtte jo feire lille vovven min som ble 6 år... hehe Tjukken Neo ble faktisk 6 år på lørdag! Tiden går fooort.. men jaa så på lørdag ble det vin på meg og sjokolade på Isabelle.. hehe  

Senere utover kvelden dro vi en liten tur på vors hos noen kompiser før turen gikk videre til NOX der vi møtte alle de andre jentene :) 

 LIMBO, gøy var det!!!! haha :) 

 


duu <3 Armcandy for kvelden :) 

 

 

Én kommentar

Ilmur Thorkelsdottir

15.01.2015 kl.15:24

Elsker buksa! Artige bilder :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits