Vinterdagene

 

Vinterdagene er her for fullt, alt ute er vått, glatt og kaldt, jeg liker det ikke.....  Jeg savner sol og varme, grønt gress, sommerkjoler og solbrun hud....  Heldigvis går det mot varmere tider fremover nå, ikke lenge igjen til påsken og da går det fort mot vår og sommer...  Nå gleder jeg meg masse til påske, vi jentene har bestilt hytte på Hemsedal idag!! wiho, det blir bra!! 4 dager i Hemsedal med afterski og bursdag! Ja, jeg har bursdag i påskeferien, 5 april... Enda et år eldre, æææh. Skulle ønske jeg ikke ble eldre akkurat nå...  Vil ikke bli "voksen" haha.... Lue fra HAUST 

Skjerf fra LOUIS VUITTON 

Genser fra BIK BOK
 

Tiden fremover håper jeg blir like bra som dagene som har vært den siste tiden.... Akkurat nå r alt veldig bra, alt jeg vil skal gå bra går bra og det er ingen negativ energi ute å går... hehe Hvis du skjønner hva jeg mener...   Livet er på topp! Mye og se fremover for tiden.. Bare å legge masse nye planer og nyte tiden fremover..Lyst til å reise litt fremover og se nye steder... Noen steder og anbefale?  Nå om dagen er det masse jobb for min del, utrolig mye å gjøre... Dagene flyr ifra meg.. Helgene også, hehe alltid noe som skjer, jeg har begynt å ta det litt rolig nå, ikke så mye ute på byen og farter på natten.. haha!! Nå skal kroppen bli sunnere og bedre :D Mre søvn og sunn mat, eller sunn mat spiser jeg jo masse av men, ikke alltid det blir så mye søøøvn...    Jeg skal faktisk melde meg inn på ELIXIA på Colloseum denne uken :D WIIII, skal starte å trene! ENDELIG! på tide.. så ja, må trene hard fremover nå, så jeg får sommerkroppen 2015! hehe Nå som jeg er singel å greier, greit å føle seg litt fresh når man skal rusle rundt i bikini, akkurat nå om dagen føler jeg at kroppen er trøtt og litt "slten" nå på vinteren!! Men det skal gjøres noe med, skal vikelig gjøre en innsats der! 

 

 

 

 

 

Har du noen spennende planer fremover i tiden?

 

Ha en fiiin dag <3 

 

  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits