Torsdag

 

 

 

Jaaaa, denne dagen ja, åååh skikkelig drittdag for min del, eller det var kanskje litt å ta i, haha... MEEEN ...Ingenting gikk som planlagt ...  Jeg meldte meg inn på Elixia igår og skulle trene idag med en venninne før jobb, men hun måtte tidligere på jobb så da ble det avlyst! Så endte med at jeg skulle trene etter jobb da:) haha... Jeg jobbet bare 1 time idag, ææh så kaldt og bare gå ut døren.. ille..     Så etter jobb så var jeg så trøtt, orket ikke tanken på å trene eller tror heller det var at jeg skulle gå alene dit, haha siden jeg ikke har peiling på hva jeg skal. heller ingen plan... vet jo ikke hvordan disse maskinene virker engang. haha!! Da skjønner du, tenkte å ha PT de første gangene men det måtte man bestille først så det hadde ikke jeg gjort så droppet hele greie!!! Jeg må bli med noen først og trene litt, se og lære før jeg starter på egenhånd. Jeg må lære meg å gjøre øvelsene riktig og gjøre de riktige øvelsene til mitt behov... Jeg vil ha flatere mage og støtte rumpe, hvem vil ikke det? haha.. Må jo såklart trene litt annet også men det er hovedfokuset! og kanskje litt kondisjon. Den er jo heeelt elendig.. KRISE!! Blir sliten av ingenting....   

 

 

Etter jobb så laget jeg meg TACO :D Noe av det beste jeg vet, såå da ble det taco for 1.. haha!! Taco spiser man jo ofte med andre men, når man bor alene da såå satt jeg her alene da haha.. Men godt var det! :)  Jeg skulle noe greier også etter jobb, men det ble også avlyst!  Jeg klarte selvfølgelig og sove da etter middagen så nå er jeg suuper våken og klokken er 01:00, og jeg skal på jobb 12:00 imorgen tidlig så jeg burde kanskje sove snart... selvom 12:00 ikke er så tidlig, men tidlig for meg! hehe Elsker å sove lenge! Trenger mye søvn, selvom de siste mnd har vært en tid med lite søvn for min del...

 

Vi får håpe dagen imorgen blir en bedre dag! Det blir hvertfall jobb til 17:00 så er jeg usikker på hva kvelden bringer... Det blir hvertfall ikke ut for min del, for jeg skal tilig opp å lørdagen og jobbe fra 11:00-16:00 hehe Så da får jeg slappet av på fredagen hvertfalll.. På lørdagen blir det fullfart, da kommer Madeleine på besøk, som hadde bursdag idag HIPP HURRA for deg <3    men hun skal feire bursdagen sin i Oslo å lørdagen, det gleder jeg meg masse til:D DET BLIR GØØØØY!  Søndagen blir som den blir, mest sannsynlig junk food og sofaen hele dagen med hundene ... Klassisk søndag!!!! 

 

Har du noen tips til treningsøveser eller noe når det gjelder trening så slenge igjen en kommentar under her!! Tips tas gjerne imot! Det trenger jeg!! :) 


 

Dagens antrekk 

 

Boots  DNA

Bukse CARLINGS

Veske LOUIS VUITTON

Skjerf MULBERRY

Jakke ZARA - med påsydd egen pels 

 

 

Én kommentar

PT Ole Fritjof

25.01.2015 kl.12:03

Så spennende og velskrevet innlegg :)

Lykke til med treningen, det ligger masse treningsprogrammer på nett-

Men anbefaler pt time så du får noe som er skreddersydd til deg.

Knalltøft antrekk, du er digg!

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits