Skyflyvning i Vikersund

Nå er helgen over og jeg er totalt utslitt! Hehe Jeg måtte ta meg en hjemmedag idag, ble litt sliten etter helgen! Hehhe Jeg var jo i Vikersund i helgen hos Christina!! Vi var på skiflyvingen alle 3 dagene, så vi fikk med oss alt! Det som var meeest gøy var jo at det ble satt ny verdensrekord i bakken :D Av en nordmann, Anders Fannemel, 251,5 meter! Det øyeblikket kommer jeg til å huske lenge...

Det var masse mennesker tilstedet og stemningen var på topp!!!!

Vi kom ganske så sent opp på

Fredagen så vi hadde super dårlig tid, hadde jo så mye vi plutselig skulle ordne på veien opp!! Hehe Handle mat, levere hunder og ikke minst rekke polet! Haha Det gikk jo unna med alkohol for å si det sånn, fra morgen til kveld! Vi koste oss masse! Ble jo kjent med masse nye hyggelige mennesker!:) Og takk til deg Mikkel som kjørte oss hjem på søndag!!!

Jeg fant litt bilder på telefonen fra helgen da! :)

Maren ble litt skuffa når hun leste at jeg hadde fått gjesterom og ikke henne da! Haha så vi delte jo litt, luftmadrassen var jo helt fantatisk !! :) Gleder meg til å komme på besøk neste gang!

#vikersund #skiflyvning #vinter #skihopp #verdensrekord #fest #venner #hygge #helg #kaos #norge

2 kommentarer

Gau9foto

17.02.2015 kl.03:30

Det er uttrolig godt gjort og greie å holde balangsen på et slikt lengde hopp. =) Det er mange fine bilder fra dette stedet =) satt selv på kurs denne helgen, så dagen i dag. har vært delvis avslappet.

Madde K.K

17.02.2015 kl.09:19

Så veldig koselig ut, fine bilder :)

Ønsker deg en fin uke :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits