Mini Pizza

M I N I   P I Z Z A er super enkelt og lage, det går samtidig veldig fort og perfekt hvis du skal servere noe enkel mat eller bare lage til deg selv.

 

Det er rett og slett polarbrød med pizzasaus og fyll med ost over!! namnam...

Du kan jo bruke hva du vil som fyll, alt bra biff til kjøttdeig, og alt mulig av grønnsaker.... Men jeg kan si hva jeg brukte, for det ble faktisk veldig godt... Skulle ønske jeg brukte litt mer pizzasaus bare, hehe!! Da vet jeg det til neste gang!!

 

 

Du trenger


Polarbrød

Ost

Pizzasaus på glass

Kylling kjøttdeig

Mais

Paprika

Løk

Grillkrydder

 

 

Jeg startet med og sette stekeovnen på ca 200 grader, så stekte jeg kjøttdeigen med grillkrydder til den ble gjennomstekt.

Kjøttdeigen ble stekt med kjærlighet! haha <3

 

Så kuttet jeg opp alle grønnsakene


Til slutt fant jeg frem polarbrødene og smurte på pizzasausen på dem, deretter la jeg på kjøttdeigen og fyllet og la på osten øverst!

Disse hadde jeg i stekeovnen i ca 10 minutter på 200 grader! Min bunn ble kanskje noe brent så tror kanskje man må følge litt med! hehe eller skru ned varmen litt...

 

Vips så var de ferdige! :D


#minipizza #polarbrød #enkel #oppskrift #middag #mat #pizza #mattips

Én kommentar

gien

03.03.2015 kl.13:07

nam^^

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits