Hudpleietime på V By Sonja Wigert

Hudpleie, noe av det beste som finnes spørr du meg! Det er så deilig og man føler seg så fresh etterå!! Dette fortjener huden av og til!! Den blir som ny!!

Det er jo vinter og da blir huden ofte litt mer tørr, det blir hvertfal min, det hjelper jo såklart med litt produkter hjemme og fuktighetsmasker osv... Noe jeg bruker 2 ganger i uken...  Men det hjelper masse med en ordetelig hudpleie time med gode og effektive produkter!

 

Jeg har fått renset huden min og penslet den med fruktsyre, noe som er veldig ra mot urenheter, også har jeg tatt en fuktighetsbehandling der de pusher fuktighet ned i huden med et apperat. Dette har gitt meg en fresh og glødene hud nå, også en hud med mye mer fuktighet!! Det var deilig!!

 

 

 

Her er fruktsyren tatt på, det synes så vidt, det ser ut som en gjennomsiktig krem, denne svir faktisk litt når man får den på, det betyr at den jobber! Har du prøvd fruktsyre behandling før ??Her brukes det en fuktighets givende gele som de pusher inn i huden ved hjelp av dette apperatet! Man merker egetelig ingenting, det er ganske deilig, med litt massasje i ansiktet!


GLOW LIKE A STAR

Milde fruktsyrer, antioksidanter og vitaminer vil få huden til å stråle, se klarere og friskere ut.

90 min, kr 1250,-

HYDRATION INFUSION

Den ultimate fuktighetsbehandling hvor ingredienser pushes ned i huden ved hjelp av et innovativt Hydradermie apparat. Huden fremstår glattere og mer utvilt. Napping av bryn er inkludert.

90 min, kr 1250,-

 

Dette er de to behandlingene jeg har tatt. Lurer du på hvilken andre behandlinger  Helene har å tilby på V By Sonja Wigert så kan du skjekke hjemmeisden HER 

Tusen takk til Helene som har vært så flink å pleiet huden min :D ( nei, innlegget er ikke sponset )

 

 


 

Nå fremover skal jeg være flink å prøve å ta en hudpleie en gang i mnd, det er bra for huden, Det er også veldig viktig og kombinere dette med å være flink med huden hjemme. Bruke riktige produkter til huden og produkter som fungerer, jeg bruker Exuviance, og er helt forelsket i disse! De gjør jobben sin for å si det sånn..   Disse produktene selges også i salongen hvis du lurer....

 

 


 

 "Skjønnhet handler om å være den beste versjonen av seg selv, på innsiden og på utsiden "

3 kommentarer

Markus André Saunes

28.02.2015 kl.15:51

Aah så deilig :)

Charlotte Larsen

28.02.2015 kl.16:02

Markus André Saunes: :D var veldig dellig!

Lisa

28.02.2015 kl.17:09

Du burde kanskje droppe restylanen på en stund. :s

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits