Konjac Puff Sponge

 

Nå har vi fått in KONJAC PUFF SPONGE fra Konjac Sponge Company på jobben! Jeg har testet den ut, og jeg liker den veeeldig godt!

Du lurer kanskje på hva det er? Det er en svamp som fjerner sminke, eksfolierer og renser i dybden, denne kan brukes kun med vann eller også brukes når du renser huden med renseprodukter. Denne gjør jobben mer effektiv, Resultatet blir veldig bra, du får en babymyk hud og fin glød. Svampen varer i 3 mnd, da må den byttes ut!

Det finnes mange forskjellige svamper til forskjellige hudtyper, eks fet hud, sensetiv hud, normal hud osv... Jeg har valgt den røde som er for tørr og sensetiv hud :) Disse selger vi hos oss på V By Sonja Wigert og vi har tatt inn 4 forskjellige typer. hvit, blå, rosa og grønn...  Prisen hos oss er 139,- Les mer på www.konjacspongecompany.com hvis du lurer på noe!

Sånn ser den ut da :) Jeg gleder meg til å bruke denne fremover, føler denne er me bedre å bruke enn hendene og bomullspads.... Den er veldig grei å ha med inn i dusjen fant jeg ut! Enkelt og fjerne sminken og skylle av....

 


 

 

 

2 kommentarer

Zoë Noel

27.02.2015 kl.13:24

Den høres jo kjempebra ut!

Skal ta en nærmere titt på nettsiden :D

Charlotte Larsen

27.02.2015 kl.14:50

Zoë Noel: ja gjør det :) veldig bra produkt :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits