Middag og underholdning på Wallmans

går hadde Best Company show og underholdning på Norges største dinnershowrestaurant Wallmans i Oslo. Det ble servert 3 retter og det var masse god underholdning, det var kjempe god steming og jeg koste meg masse :) Så nle det jo litt vin og drnker utover kvelden, men ikke så mye for min del, som skulle tidlig opp på jobb i dag! Så det tenkte jeg var luuurt, og var fornøyd når jeg våknet i dag og ikke var så altfor sliten! Såå kom hjem fra jobb 18:00 i dag så det har vært en lang dag på jobb!

 

Jeg satt på bord med Erlend, Alexander og Assad! Super hyggelig, hehe Jeg kjente jo Erlend litt fra før så hyggelig å komme på dette bordet!

3 rettersen smakte kjempe godt!! Foretten var en nuddel salat med ost ( jeg valgte ost istdenfor reker) Hovedrette som er på bilde her, veldig mørt kjøtt med noe potetgreier og grønnsaker, Desserten var sjokolade sjokoladekake med bringebærsorbet! namnam.. 

 

Det var mange kjente fjes på sceenen, noen av de jeg husker er Kathrine Sørland, Jørn hoel, Tommy Steine, Alexx Alexandrer, Gaute Grøtta Grav....

oooog Alex Rosen, hvordan kan man glemme han? Han er så morsom!!!

S e l f i e


 

Veldig at Alexander ville ta meg med på dette, som en venn :) og dette ble skrevet, hehe!  Fra en kjedelig onsdag til en utrolig hyggelig og morsom kveld :)

 

 


Kveldens antrekk, tenkte litt classy og enkelt :) Det ble sort og beige, veldig fornøyd med dette antrekket! :) Hva synes du ?

 

Kveldens antrekk, her tok jeg noen bilder før jeg dro

 

Jakke MANGO

Topp ZARA

Bukse RAER

Sko ALDO

Belte HREMES

Klokke KYBOE

Veske CHANEL

 

 

 

Ha en fin fin kveld videre <3

Én kommentar

Vegard

08.03.2015 kl.00:00

Hei på deg! Sinnsykt flott blogg! Håper du får en bra helg hilsen Vegard.

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits