Helgen

 

Heeeelgen er over, tiden går alltid så fort når det er helg! tyypisk!

Denne helgen har jeg hatt fri fra alt som heter jobb, og jeg har vært litt syk, begynner å bli bedre nå heldigvis.... Jeg og Caroline hadde taco kveld på fredagen, og vi hadde besøk av Christina en liten tur, hun fikk nye negler til helgen! Vi koste oss masse, deilig og bare slappe av! <3

På lørdagen så skulle jeg og Caroline entur opp til Holmekollen og se på 5 mila,hehe Vi surret så mye rundt denne dagen med alt mulig annet, så den rakk vi faktisk ikke!! wops... Men vi kom oss en liten tur opp hvertfall.. Nok om det! haha KAOS med t-bane og så masse menneker... Vi kom hjem ganske så sent da, så da var det å få av seg skidressen og hoppe i party kjolen! haha, vi dro entur på vors her og der før vi kom oss ut på byen.. Det ble en liten tur ut, deilig at vi dro så tidlig hjem!! Trengte den søvnen jeg fikk så jeg er litt uthvilt i dag! Eller uthvilt og uthvilt, men hvertfall sovet en del timer... Formen er myyye bedre så så ser jeg fem til en NY uke, og masse jobb!! Jeg skal også fikse vippene mine i morgen og det gleder jeg meg virkelig til, de ser ikke ut!! ææhh. føles meg så ufresh med stygge vipper!!

 

 

Vi to på tur da!!


 

 

Jeg fikset neglene mine her om dagen, jeg glemte å legge ut bilde av disse. Jeg valgte spisse negler i fargen "Milano" supersøt rosa farge, jeg tok kun et tynt lag for å få et naturlig resultat, uten så sterk rosa farge! :)Siden det er søndag tidlig så har det blitt Mc Donalds mat og bare usunne greier! haha :) Det er faktisk lov på en søndag! Ikke sant?!

åååhnei, ikke nuss meg mer nå da! haha....


Her ligger vi å kooooser oss ikveld!! Slitne hele gjengen....

 

Ha en fiiin natt :)

2 kommentarer

Pål

16.03.2015 kl.16:20

Hei :)

Zoë Noel

16.03.2015 kl.19:07

Fine bilder :-)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits