Hairbobbles

Nå har jeg endelig fått meg HAIRBOBBLES strikker fra HH SIMONSEN :) Jeg har hørt mye om disse gummi strikkene,  men aldri fått kjøpt meg disse... men nå har jeg de endelig, og jeg bruker de hver natt, jeg sover med håret flettet siden jeg har Extensions. Jeg bruker også disse strikkene hjemme hvis jeg setter opp håret, men ikke når jeg skal ut, jeg synes ikke strikkene er så pene i seg selv, hehe ser kanskje litt barnslige ut for min del. Men strikkene er bra for håret, de skal ikke slite så mye på håret som vanlige hårstrikker :) Jeg synes disse funker kjempe bra de sitter godt i håret :)

 

Her har jeg brukt strikken på 2 forskjellige måter :)


Strikkene jeg kjøpte kom i en 3 pk, og kostet så å si ingenting, mener å huske de kostet rundt 20-30 kr? kan det stemme ? Og jeg tror de fleste frisørsalongene selger disse strikkene i ulike merker :)

 

 

 

Har du prøvd Hairbobbles før ? :)

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits