Innkjøp fra Makeup Mekka

Heiii Heiiii :)

Her om dagen satt jeg hjemme og kjedet meg litt så da ble det litt nettshopping, jeg kom inn på en nettside som het MAKEUP MEKKA. Jeg hadde aldri hørt eller sett denne siden før, har dere ?? Men hvertfall, jeg fant meg litt av hvert her da, hehe... Jeg har ikke hørt noe om denne siden før eller hørt om noen som har testet disse produktee så jeg var litt skeptisk, bestiller aldri sminke på nettet. Man vet jo aldri hva man får, men prisene var så bra så jeg slo til! hehe Utrolig billige produkter, tror alt jeg handlet med frakt kom på 200 kr, veldig bra deal. så nei, dette innlegget er ikke sponset! :) hehe Nå gjenstår det bare å få testet produktene :) Jeg gleder meg!


Jeg kjøpte meg FACE CREAM CONTOUR PALETTE, CREAM HIGHLIGHER. LIP SCRUB og LIP BALM

Nå som det er "vinter" får jeg så tørre lepper. jeg hater det, synes det er vondt og det ser ikke pent ut! Får håpe denne leppeskrubben fjerner problemet! leppeskrubben er basert på sukker og leppomaden er basert på økologiske ingredienser, de lukter veldig godt!

 

 

 

 Produktene er kjøpt på www.makeupmekka.no

 

 

Nå har jeg hvertfall produktene, nå gjenstår det bare å lære å bruke de riktig. hehe for jeg har ingen aning.... Jeg får se på litt sminkevideor osv på nettet, så får jeg se om jeg får det til, må sikkert øve LITT, haha...  Noen tips?? for det ser litt vanskelig ut, riktig farge her og der og riktige koster/svamper.. ææææh!!

 

Ha en fiiiin dag videre <3

 

 

 

 

2 kommentarer

Madde K.K

31.03.2015 kl.14:41

Så fin sminke!

Ønsker deg en fin påske :)

Renate

01.04.2015 kl.02:19

Veldig nysgjerrig på om contour paletten til Makeup Mekka er god :)

Gode koster er viktig, jeg liker Sigma,Mac og Real Techniques koster.

Mangen bruker også Beauty blender svamp til Foundation og contour :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits