HELG

Endelig er uken over, hehe tiden går sakte når man gleder seg til noe! ææh, jeg har gledet meg til helg fordi jeg skal feire bursdagen min i morgen :) Jeg fylte 25 år, 5 April, men det var midt i påsken og jeg var på påskeferie. Sååå daaa tenkte jeg og samle de nærmeste jentene hjemme hos meg til litt vinkos og feiring. Jeg kan ikke be så mange med tankte på at leiligheten min er typ 30 kvadrat, haha rimelig lite!! Sånn er det å bo i OSLO!! Haha.... Men jeg gleder meg masse, det skal bli gøy med en skikkelig jentekeld, lenge siden jeg har sett alle jentene fra Drammen nå! <3 Min beste venninne kan ikke komme fordi hun har nettopp blitt mamma :D <3 Hun skal jeg besøke på sykehuset senere i dag! :) Gleder meg masse! Jeg har jo blitt "tante" <3 Senere på kvelden skal jeg på noe event i Drammen, det kan jeg skrive om senere:)

Her er de nye neglene mine til helgen :) Elsket fargen, tenker jeg skal finne et bursdagsantrekk som matcher disse! Så jeg må ut på en liten shopping runde i morgen også! :)

 Hva syne du om fargen ? :)

mmm, min favoritt "tom ka gai" beste suppen, på Sushi & Wok :) Fritert scampi har jeg faktisk lært å like, jeg spiser jo  ikke sjømat og fisk, aldri likt det! Kanskje på tide!?

 

 

Nå får jeg jobbe noen timer før jeg skal avgårde til Drammen :)

Ha en fiiiin helg <3

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits