Hvorfor fake en orgasme?

Hvorfor faker vi jenter en orgasme? Det er jo kun for å gjøre gutten fornøyd, slik at han tror han har gjort en bra jobb "som et lite klapp på skulderen, bra jobba" hehe men hvorfor gidder vi? Jeg er en av de som ikke gidder det, aldri gjort det! Hvis han ikke får det til så fortjener han det heller ikke! Haha, kanskje slemt å si men det mener jeg!! Faktisk så er det ikke så mange jenter som får orgasme av kun sex! Men ved stimulering av klitoris (70% faktisk) Mange gutter tror de vet hva de driver med, men det er feil! Gutter BURDE vite litt der alså! Haha! Og vi jenter må være flinkere på å si ifra og vise! Det hjelper! Bedre for begge to!! Kanskje det skjer noe! Men det er jo mange gutter som har peiling å, ikke det jeg mener...

Det er ca 1 av 4 menn som ikke kommer, det er litt mer uvanlig at gutter ikke kommer... Men lurer på om mange gutter faker orgamser ? Kanskje fordi han bare vil bli ferdig fordi han ikke liker det? Haha.. Det gjelder kanskje oss jenter også?

"Gjennomsnittet på et samleie varer ca i 7 minutter"

" De fleste faker en orgasme for å gjøre partneren sin fornøyd"

"En kvinnelig orgasme varer i 8-10 sekunder"

Faker du ? Eller dropper du det bare hvis han ikke får det til?

3 kommentarer

Ida Johanson

29.04.2015 kl.14:47

Faker så og si aldri. Haha, men har du sett ansiktet dems når du sier at du ikke kom? Det stikker litt i hjertet :p

sigrideline

29.04.2015 kl.18:02

Har aldri gjort det selv... Hva faen liksom? Kommer man ikke så kommer man ikke, det er noe som hender med ALLE en gang i blandt. Å ikke alle jenter kan komme heller...! Noen krever kanskje noe spesielt, de kan for eksempel ha vansker for å komme uten vibrator :p Ingen er lik :) Titt forresten gjerne innom bloggen min, og følg meg! Jeg følger selvsagt tilbake :)

Kristine

29.04.2015 kl.19:10

synes jenter kan bli flinkere til å ta ansvar for orgasmen sin selv ;) ta ansvar :D

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits