Langhelg :)

Nå er langhelgen over :) Det var vært deilig med noen dager fri nå:) Jeg har tatt fri fra alt som heter jobb hele helgen:) Ganske deilig! På torsdagen var jeg i bursdag til lillesøsteren min Christine, som fylte 20år!! :D Da var det hageparty hjemme hos henne i Drammen med mat og drikke, senere på kvelden gikk turen til TigerTiger der jeg møtte resten av jentene ute! Jeg hadde det kjempe gøy!! For en kveld!!

Vi satt ute hele kvelden i partytelt, heldigvis med varmelamper! Det var jo ikke akkurat så varmt ute! Hehe

Det er bildene jeg hadde på

Telefonen min fra denne kvelden!:) Fredagen var ganske rolig, da var det kosekveld hjemme på sofaen med hundene :)

På lørdagen så dro jeg entur til byen og møtte mamma og søster entur, vi spiste middag på Akerbrygge :)

Vi spiste på The Edge :) Første gang jeg spiste der, veldig god mat! Jeg valgte en cæsar salat!:) Laksen var forresten veldig god også! :)

Senere på lørdagen dro jeg hjem, var faktisk ikke hjemme før 9, haha! Fikk besøk klokken 9 også, så jeg fikk ganske dårlig tid! Hehe Christine kom på besøk:) Hun er endelig 20, så vi dro ut entur på Sollihagen:) Morsom kveld!

Her var det fullt

Hus i helgen så når vi våknet på søndag så dro vi alle sammen ned på Tjuvholmen og spiste lunsj på Olivia :) Kjempe hyggelig helg :)

2 kommentarer

Marthe Sand

05.05.2015 kl.11:35

Så fine bilder! ser ut som at du har kost deg :)

Charlotte Larsen

06.05.2015 kl.01:33

Marthe Sand: takk :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits