NEW hair, "new" body

 

I dag har vært en laaang dag! Utslitt jeg nå, haha! Frsørtime, legebesøk, trening og jobb....  Jeg har jo vært dårlig noen uker nå, kanskje flere mnd faktisk, så tenkte det var på tide å dra til legen for å ta en LITEN skjekk, full skjekk av alt, så nå venter jeg på svar, imellomtiden fikk jeg noe antibiotika jeg skal starte på i dag! ulempen med de tablettene er at jeg ikke kan ta sol på 4 uker,, jaaa 4 uker. ææh, det er lenge, jeg som driver å jobber med sommerfargen her! haha! Itilegg stod det at alkoholinntak kan hindre effekten på tablettene, hmm det er jo dumt nå, skal i 2 bursdager nå de neste helgene.. hmm så får tenke litt på den.. stod jo KAN hindre, ikke at den nødvendigvis ødelegger alt? hmm, noen av dere som har noen erfaring med dette? tips tas gjerne imot! :)

Men over til noe mer gøøøøy, jeg var hos frisøren min i dag på ZEN HAIRLOUNGE i Drammen, legen min er også i Drammen så da fikk jeg gjort begge deler når jeg først var der, tar meg jo 2 timer i reise såååå..... Men jaaaa, fikk farget håret mitt hvertfall, å tide, hadde den styggeste etterveksten, ikke farget den p noen mnd.. hehe!!! Nå re jeg hvertfall fin og lys igjen! :D Jeg ble veldig fornøyd med resultatet! Jeg hadde jo så dårlig tid at jeg glemte å handle produkter, hehe rakk så vidt legetimen min, som jeg hadde ventet på noen uker..

 

 
jaaaadddaaa, så sånn her ble håret etter frisørtimen i dag :D

 

 

 


Ut på tur, aldri sur..... Hundene elsker at det er litt varmere i været nå, eller bortsett fra i dag når det øøøste ned med regn, hehe det liker de IKKE... Vil jo nesten ikke ut greit for min del for jeg vil heller ikke gå langtur i regnet... brrrr..

 

 Jeg har jo startet å trene nå på Elixia Colloseum, hvertfall litt :) Det er jo en start!! Jeg vil fokusere på rumpe og mage!! Rumpen skal bli stram og magen skal bli flat, haha, det er den ikke nå!!!! Lagt på meg noen kg gitt.. ææææh. ikke på riktig sted for å si det sånn....  Skal jobbe litt for å få tilbake den tynnere kroppen jeg hadde før! Men litt mer fit, haha det har jeg vel aldri vært... Så på tide å trene fremover nå... 

Ha en fin fin kveld :)

2 kommentarer

linneavioletta.blogg.no

03.06.2015 kl.00:26

Kjempe pen du ble :) stå på ! :)

Charlotte Larsen

03.06.2015 kl.01:20

linneavioletta.blogg.no: så hyggelig å høre:) takk!

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits