Sverigetur

Denne uken har jeg tatt meg feriiie :D Superdeilig!!! Så jeg dro til Sverige fra Fredag - Mandag :)Jeg, Isabella, Mattias og Johan dro på Sommerhytta i Gàvle, ca 6 timer med bil fra Oslo :) Vi tok med oss Neo&Mio så bilturen ble jo livlig! Haha!! 2 hunder som ikke liker å kjøre bil, men de var faktisk flinkere denne gangen her!

Første dagen gikk bort til kjøring, fordi jeg jobbet til 17:00, vi stoppet endel ganger og surret rundt så vi var ikke fremme før 02:00 på natten, vi rakk å ta 2 glass vin før vi sovnet !:) Vi våknet opp til strålende soool :D sååå digg!! Vi dro og handlet litt, så jeg fikk kjøpt meg litt nye klær :D weee .... De kan jeg legge ut i et annet innlegg... Så på kvelden dro vi til Ida og Kenneth, der ble det langbord med masse vin og god grillmat! Kjempe hyggelig!:) Jeg sovnet faktisk 12:00 da de andre dro ut entur! Hehe så jeg våknet ganske så uthvilt på Søndagen!! Da var det full gass for min del! Dagen startet med bursdagsfrikost, Johan hadde bursdag! Vi satt ute hele dagen og koset oss med vin og grillmat igjen! Hehe Vi bestemte oss for å ta entur ut og kikke litt! Klokken 12:00 ble Champagnen servert med lyyys!! Hehe så ble det bursdagsang og hele pakka! Shiit for en sliten gjeng som såvidt kom seg hjem i sengen! Haha gøy var det!! mandagen var ikke like morsom å våkne til, haha dårlig form og en 6 timers biltur fremfor seg! Ææh! Men etter noen timer i solen og masse junkfood så kom formen seg! Vi klarte ikke å dra før 7 på kvelden typ, så var hjemme klokken 03:00 på natten!

Middagen hos Ida & Kenneth :)

Bursdagsfeiringen ble vellyket, bursdagsbarnet ble i fin form ( som alltid) haha... Tror han ble fornøyd med bursdagsgaven!:) Vi skal

Hverfall ut å reise 12-20 August!:) Ser frem til late feriedager i sol og varme nå!! Turen går til Balchik i Bulgaria :) I nærheten av Varnakysten... Noen som har vært der før? Jeg har ingen aning, men så veldig fint ut på bildene :) Her er et bilde fra hotellet vi skal bo på :)

Sååå det var min helg :D Nå er det tilbake til hverdagen her hjemme, jobbet faktisk litt idag! Men resten av uken skal jeg prøve å slappe av litt... Jeg skulle egentelig vært i tønsberg Onsdag - Søndag men jeg har ikke hundepass, så blir hjemme noen dager!:) Mamma og søsteren min skulle kommet hjem fra Spania inatt, men søsteren min har blitt innlagt på sykehuset med kyssesyken:( så de må bli der noen dager til.. ( god bedring <3 ) Så Tønsberg til helgen! Woop, gleder meg!! Jentene i Tønsberg, heehe blir nok fullfart, er jo Slottfjell til helgen å greier ... :)

GooodNatt <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits