Onsdag

ÆÆHH. fridag og jeg våknet til regn, da ble jeg ganske sur faktisk, haha jeg gikk og la meg i sengen ogjen og sov noen ekstra timer..... Der ble hvertfall nok timer med søvn i natt. selv om jeg sovnet klokken 05:00. fikk jo ikke sooooove.... Så min dag staret med å gå en liten tur ute i regnet med hundene, de går heller ikke frivillig på lagtur i regnt, hehe...Vi fortet oss inn igjen og la oss under dynen og så på film! kos!  Jeg har også rukket og fikse neglene mine i dag:) Det var på tide, alle sammen var løse fordi de har sittet på så lenge, hehe stygge var dem å!!!Denne gangen ble det lyse negler med litt pynt på lillefingeren, jeg valgte også å bruke 2 forskjellige farger på neglene :) 

Såååå var det middagen i dag da, hehe det ble frokost, lunsj og middag i ett, hehe har ikke vært så sulten i dag!

Jeg laget meg en gryte med pølser, jeg har ikke laget det før, jeg tok bare litt av hvert jeg fant hjemme og laget noe:)

-Pølser, squash, løk og pasta med saus laget av rømme, fløte, ketchup, vann og masse krydder


Såå kanskje litt ekkelt ut på bilde! haha Men godt ble det :)

 

Nååå skal jeg lage meg litt kveldsmat før jeg legger meg, skal prøve å sovne litt tidligere ikveld... I morgen skal jeg faktisk jobbe noen få timer, hadde visst noen venninner som måtte ha nye negler og vipper før helgen:) hehe Etter det skal jeg ta meg en velfortjent liten shoppingtur i Oslo. Jeg skal prøve å finne meg noen gode og fine hverdagsko, de jeg har nå er så utrolig slitte og stygge! haha... Men jeg finner vel sikkert alt annet enn de skoene jeg skal se etter, typisk det!!

 

 

GooooodNatt <3

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits