Helgen i Tønsberg

I helgen var jeg og noen jenter i Tønsberg :) Vi kom oss avgårdet til slutt, vi var så heldige å få låne en leilighet midt i Tønsberg sentrum så jeg kunne ha med hundene mine!:) ( jeg fikk jo ikke hundepass ) Vi hoppet rett i bilen etter jobb på fredag, jeg og Daria, mens resten av gjengen kom på lørdag! Jeg og Daria var en liten tur ute på Sense på lørdag, der var det MTV fest og masse masse mennesker!!

Antrekket på fredagen ble den nye hvite kjolen fra Gina :)

Lave sko og den nye beige jakken fra Bik Bok :)

Neste dag stod vi opp LITT tidlig, det var 09:00 for Daria og 13:00 for meg! Haha... Hun fikk jo ikke sove når det var 2 glade hunder som slikket henne i fjeset og maset om morgentur! Jeg våknet ikke så Daria fikk gå tur! Haha!

Vi dusjet og ordnet oss litt så kom de andre fra Drammen, så da var det ned på Brygga og spise frokost/lunsj på Paparazzi med alle de andre vi kjente i Tønsberg! Hehe Maten var faktisk ikke god! Men det gjorde de gode mange drinkene opp for! Haha ble noen av de! Namiii

Antrekket jeg hadde på meg på dagen når vi var ute å spiste :) Ny shorts og topp fra Gina, og ny Jakke fra Zara!! Jeg var på en LITEN shoppingrunde dagen før jeg dro til Tønsberg!:)

Vi var litt rundt på noen båter og fikk i oss litt vin før turen gikk til Sense! Kjempe bra sted! Supergøy hadde vi det!! Utover kvelden ble det kaos som vanlig, hehe husker jeg gikk hjem alene uten andressen så jeg fant jo aldri veien hjem jeg da, gikk meg bort og fant en taxi! Fant heldigvis det huset jeg bodde i! Haha der var det låst så kom meg heller ikke inn, så gikk jeg tom for strøm!! Ææh! Ville bare sove, men kom meg inn til slutt etter jeg ringte på alle ringeklokkene og vekte alle naboene... Anita kom noen timer senere når alle sov, hun var lur! Tok brannstigen og klatret opp i 3 etasje, plutselig datt det ned en pratende anita ned i sengen fra ingensteder! Haha skjønte ingenting når jeg våknet! Haha!!

Antrekket jeg hadde på meg på kvelden :)

Søndagen var jeg helt død! Stod opp 14:00 kjørte til Drammen og la meg 17:00, våknet på Mandag klokken 11:00 fikk hvertfall sovet ut!! Tror jeg trengte det!! Orket ikke å spise mat engang.. Såå Slottsfjellfestivaleb i Tønsberg leverte, vi ses neste år!

2 kommentarer

Maren

23.07.2015 kl.07:33

Hei på deg. Det høres ut som en kjempetopp helg, gode venner, weekend og litt pary er vel lov en gang iblant. Av bildene ser jeg at du hadde det topp og at du er ei nydelig dame. Ønsker deg en fortsatt fin sommer. Har du tid en dag så ta gjerne en titt innom bloggen min også. Får jeg en kommentar fra deg blir jeg kjempeglad

Silje Lien - Designbloggen

23.07.2015 kl.13:34

Så koselig!:)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits