Innkjøp av ny sminke

I dag var jeg innom Fredrik og Louisa i Bogstadveien for å finne meg et nytt pudder og en ny  mascara, jeg endte opp med litt mer enn jeg hadde tenkt :) De hadde nemlig 3 for 2, det passet jo meg bra!! Da fikk jeg jo et produkt gratis, kan ikke klage på det :) Det er forresten veldig god service der, så neste gang det blir innkjøp av ny sminke så vet jeg hvor jeg skal gå.


Mascaraen jeg hadde var jo helt utørket, hehe hatt den ekstremt lenge, jeg har jo vippe Extensions så jeg bruker kun mascara på vippene nede, faktisk ikke til hverdags men til fest, så det er ikke så ofte jeg kjøper en mascara. Jeg var superfornøyd med denne fra Dior, utrlig god børste, den klumper ikke og mascaren sitter hele kvelden uten å smitte av.Jeg bruker vanligvis en Foundation fra Estee Lauder, dobbelwear, som jeg elsker, faktisk ikke funnet noen jeg liker bedre. Jeg ville prøve en annen nå, som sitter godt og dekker mye, da fikk jeg beskjed om å prøve Forever fra Dior:) Jeg gleder meg!!

Jeg trengte også et nytt pudder, jeg liker ikke pudder med glitter så jeg gikk for en pudder uten glitter, så ble ikke solpudder nå, bruker heller det på sommeren. eller som hightlight, nå valgte jeg et jeg skal bruke i hele ansiktet. Jeg elsker Chanel men faktisk ikke prøvd pudderet før, så håper jeg liker det like godt som alle de andre produktene de har. Det er et stort pluss at det er stort speil og kost med, enkelt å ha med seg ut. Hater pudder som kommer i en boks uten speil og kost, ekkelt når man har en løs kost i vesken, den blir skitten og hårete og vesken blir stygg innvendig. Sikkert flere av dere som mener det samme som meg ?


Jeg følger jo Anastasia Beveryhills på Instagram, og elsker alle brynene. Mine bryn er ikke noe å skryte av så håper de blir finere nå. Hørt mye bra om produktene så nå var det på tide å teste ut noe. Jeg valgte å kjøpe Brow Wiz i fargen Taupe, for å tegne opp brynene, jeg har jo ikke sånne fine tykke bryn man bare kan ta litt brynpudder på, haha!! Lyst til å prøve Dip Brown også, men starter med denne :) Noen som har noen gode tips til disse produktene ? :) Eller generelt for å lage fine bryn? :)

 

 

Nå gleder jeg meg til å teste den nye sminken :) Jeg kan jo legge ut hva jeg synes om produktene  og hvordan resultatet blir:)

 

 

Ha en fin kveld <3

 

 

4 kommentarer

Laurie Deline

25.09.2015 kl.01:13

woow så smashing du ser ut :O !!! <33

lisarorvik

25.09.2015 kl.09:44

Kjempe mye bør produkter, du er kjempe pen :)

Nina Maria

25.09.2015 kl.09:49

Så mye fint, og herregud, snakk om å se bra ut! :D

Ida

25.09.2015 kl.11:50

Vurderer også å kjøpe Brow wiz, men må vente til student-budsjettet tillater det :P

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits