Endelig helg

Denne uken har gått sykt tregt for min del, grå dager, kaldt og vått, lite søvn og litt sykdom, og masse jobb!! Høydepunket denne uken er LØRDAG!!! Som er i dag, for jeg skal ha innflytningsvors i den nye leiligheten min i Drammen. Det blir koselig å få samlet alle jentene, det er faktisk litt lenge siden nå, selv om noen er savnet, alltids noen som må jobbe! Blææ..

Nå står Zen Hairlounge for tur, før jeg skal besøke bestemor entur og levere hundene hos mamma, fast hundevakt, eller barnevakt som jeg kaller det:) Hundene er barna mine, de betyr alt <3

 

I går laget jeg meg en god hjemmelaget middag etter jobb og resten av kvelden gikk til å rydde leiligheten og ligge på sofaen, deilig med en koooose fredag!!! Da er jeg i superform til ikveld :)

 

Hjemmelagde kjøttboller med potetmos og fløtesaus

 

KJØTTBOLLR

1 pk karbonadedeig ( 400g)

2 egg

2 fed hvitløk

1/2 ts salt

1/2 ts pepper

Bland alt sammen i en bolle til alt blander seg godt, ta en spiseskje og form kjøttbollene og stek de i stekemør i en panne

 

POTETMOS

7 poteter

2 dl melk

1 dl fløte

salt

pepper

hvitløksgrydder

3  ss smør

Skrell potetene og kutt de op i småbiter, kok potetene til de er gjennomkokte. Mos potetene og tilsett alle idgrediensene. Smak til med salt og pepper.

 

FLØTESAUS

Kraft ( fra du har stekt kjøttbollene)

salt / pepper

vann

Fløte

Smør

Soya saus

Jeg varmet opp kraften i en kjele og tilsatte fløte og litt vann, tilsett riktig slik at konsistensen blir bra, tilsett salt, pepper. og litt soyasaus, sak til med de forskjellige tingene..

Jeg kuttet også opp litt cherrytomater og avocado som tilbehør, siden jeg glemte å kjøpe noe grønnsaker som brokkoli, gulrøtter  osv som jeg hadde planlagt å ha ved siden av :) Men cherrytomater og avocado funket fint :) 2 av mine favoritter faktisk!


Nåååå må jeg forte meg litt her så jeg rekker alt jeg skal før polet stenger, det MÅ jeg rekke, tenkte jeg skulle lage noe punsj eller noe lurt til ikveld.. får Google litt hva jeg kan lage for jeg har ingen som helst aning på hva man har i, hvertfall vin og sprit, en god start hvertfall:)

 

Ha en fin lørdag <3

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits