Ny leilighet i Drammen

Ny leilighet i "ny" by, ja nå er jeg tilbake i Drammen. Jeg flyttet tilbake til Drammen 1 September, så nå har jeg kommet meg i orden og jeg trives veldig godt i den nye leiligheten på Bragernes Strand. Jeg har jo bodd på Bragernes Strand i flere år før jeg flyttet til Oslo, nå nå føler jeg meg hjemme igjen:) Med venner og familie i nærheten. Jeg jobber fortsatt i Oslo og synes det er helt ok og pendle 3 dager i uken. Jeg liker jo også Oslo veldig godt men jeg har valgt å bo i Drammen og heller dra inn til Oslo når det skjer noe, og når det er jobb.

Her er min nye leilighet :) Jeg slo til å kjøpte nesten alt nytt til leiligheten, var lei av de andre møblene / tingene jeg hadde før. så nå var det på tide med noe nytt :) Nå mangle jeg bare et nytt stort speil over sofaen og en sengegavl til sengen så er jeg i boks!

 


Sofaen er jeg litt usikker på hvor er fra faktisk, den lille sofa / puffen kjøpte jeg på Åhlens, stuebordet er fra Jysk, og teppe er fra Ikea:) Speilet er fra Home & Cottage:)


Krystallysetakene er fra Lykke Gave og interiør, usikker på merke, glassbollen er fra Riviera Maison, og blomstene er faktisk i plast, mine ekte roser bare dør så fort så jeg har gitt opp!! Heldigviss har plantasjen plastroser som ser litt ekte ut!!! Sofaputene er forresten fra Kid. Oljelampen har jeg hatt en stund, den er fra Lene Bjerre, men fortsatt aldri fått brukt den, hehe måå få kjøpt meg sånn olje til å ha i den, det gjelder også den peisen jeg har fått nå.Spisebordet er fra Jysk, og stolene er fra Ikea


Bordpynt, Lene Bjerre


Glasskrukkene er fra Millatinka og salt / pepper børsene er fra Riviera Maison


Dette Prada bilde og Coco Chanel bilde bestilte jeg på nett :) Veldig fornød med disse. Hva synes du ?
Her mangler jeg bare en sengegavl, og bilde over sengen skal ned, er så leeei det bilde nå!! Men var så tomt uten noe akkurat nå.


Jeg elsker såpepumpene fra Lene Bjerre, synes de er superfine, også kubbelysene, som du ser jeg har flere av i leiligheten, liker den lille ekstra pynten på lysene.

Innkjøp av håndklær, da ble det Lexington, god kvalitet og fin farge! Skulle ha hvite men det er så upraktisk, blir så fort flekkete,æh!! Durance er det beste vaskemiddelet jeg vet om, vasker alt av sengetøy og håndklær med det, lukter supergodt!!!!!Disse søte kurvene har jeg kjøpt på Kid:)

 Siden jeg flyttet inn i ny leilighet så betyr jo det INNFLYTNINGSFEST, jeg hadde alle jentene på besøk i går, så nå er jeg rimlig utslittt, det ble en lang kveld med masse punsj!! Den slo meg helt ut, haha!! Tror det er flere som føler det samme som meg i dag!! Bortsett fra at jeg våknet til en skikkelig møkkete og rotete leilighet med masse knust glass, haha!! Plastglass neste gang, lærer aldri!! Men gøy var det, hvertfall det jeg husker. Plutselig var leiligheten stappfull av mennesker!!  Turen gikk videre til Glass litt senere på kvelden, koste meg masse!!

Tusen takk til jentene som var til å gjøre kvelden så bra, og takk for fine gaver <3

 

Her fant jeg noen bilder på kamera fra i går, ble lite bilder gitt, hehe ble tatt de første 5 minuttene!!

 


Punsjen fikk en litt spesiell farge, haha ikke så heldig med den, men god ble den. Hvis god og sterk går for det samme. Elsker forresten den glasskrukka, endelig fikk jeg testet den :)


 

Her er kjolen jeg hadde på meg igår :) Kjolen er fra Kouture :)Nå er det natta her, gleder meg til å legge meg nydusjet i  nyvasket sengetøy, noe av det beste som finnes!

 

 

Zzzzz. Natttiiiinattt <3

 

 

 

3 kommentarer

spisogspar

28.09.2015 kl.13:22

Så nydelig hjem du har :) Ha en fin mandag❤

Rune

30.09.2015 kl.00:54

kjempenydelig hjem du har skaffet deg kose deg masse og ha en kjempefin uke <3

Cecilie

07.10.2015 kl.10:45

Så fin leilighet! Skal selv flytte ut om en liten tid så er greit med litt inspirasjon :)

Klem <3

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits