O.u.t.f.i.t

Heii i natten, nå sitter jeg oppe midt på natten og får ikke sove. Så da tenkte jeg at jeg kunne slenge inn et innlegg her. Jeg fant noen outfit bilder fra i sommer, som jeg tenkte jeg kunne legge ut. Guuuud som jeg savner varme, lange sommerdager nå, og ikke minst ferie!! Det er jeg sikkert ikke alene om!?

Ellers om dagen går det i ett med jobb, jobb og jobb, blir lange kvelder men det skal sier at dagen starter sent av og til også, merker jeg synes det er litt deilig å kunne styre dagene litt selv, etter dagsformen!:) Tror ikke jeg hadde klart en 8-4 jobb 5 dager i uken og senvakter i helgene.. Det er jeg helt klart ferdig med...

I dag våknet jeg til kaos her på Bragernes strand, det var nemlig brann i naboblokken, ca 30 personer ble evakuert, heldigvis gikk det ba med alle og vi i naboblokken slapp og stresse ut av leilighetene våres! Ellers har jeg bare jobbet dag, hoppet over lunsj og middag og bare spist noen ekle brødskiver med ost!! haha, enkelte dager orker man ikke å lage mat, og uten bil, så er det vanskelig å få den type mat man vil ha på døren, just eat har ikke så altfor godt utvalg!! Hvis jeg ikke får akkurat det jeg vil når jeg vil så har jeg ikke lyst på noenting så da kan jeg spise disse brødskivene mine som jeg hadde hjemme!!! Så middagen i morgen får bli ekstra goooood og i ekstra godt selskap, jeg har nemlig bedt meg selv på middag til naboen, haha. eller bedt til middag? jeg vet ikke helt, det gjenstår å se i morgen!!

Her er hvertfall outfit bildene, såå sier jeg goodnatttt <3

 

Topp GINA TRICOT

Shorts GINA TRICOT

Sko BIANCO

Veske HABIBAH

Solbriller UKJENT MERKE

 

 

2 kommentarer

Stine Tokle

06.10.2015 kl.12:36

Kjempeflott :D

monambs

06.10.2015 kl.15:33

Fint antrekk! :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits