Clean your lashes

Har du vippe Extensions ? da er det VIKTIG at du rengjør vippene dine hver dag, eller hvertfall så ofte du husker det, alt er bedre enn ingenting...

Det blir bakterier og smuss, man kan få infeksjoner og øynene kan bli irritert, jeg har skrevet et innlegg på hjemmesiden vår om nettopp dette, skjekk ut innnlegget HER

Der får du sikkert masse nyttig informasjon som du kanskje ikke visste ang vippene dine :)

 Det finnes jo forskjellige måter å rengjøre vippene på, noe jeg anbefaler er rensen vi selger på V BY SONJA WIGERT fra LAVERIALASHES :)

Det er et renseskum for vippene, som også kan brukes som ansiktsrens. Du skummer den på vippene eller i hele ansiktet og skyller av. Tørk av med en Q-tips etterpå for å evt fjerne rester av eyeliner og lignende som sitter igjen. Det er veldig viktig og fjerne gammel sinke fra vippene og vipperoten, det klumper seg og setter seg fast og dermed skaper bakterier, og vippene ser ikke særlig freshe ut heller. Man skal også gre vippene sine hver dag med en børste, det er veldig lurt også etter man har lagt øyneskygge osv, for å fjerne sminke fra vippene så det ikke setter seg fast i vippene :)

 

Slik ser rensen ut :) Prisen er 360,- og den er drøy i bruk :) 

Her er noen av vippene jeg har gjort den siste tiden :)

  

Det er bare å kontakte meg på charlottelarsen90@live.com om du er interessert i å ta vipper hos meg eller lurer du på noe ang vippene dine =)

 

Ha en fin kveld <3

 

 

 

 

Én kommentar

June Martinsen

08.10.2015 kl.15:24

Kjempe fine vipper og du ser kjempe flink ut :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits