Torsdag

Idag var jeg oppe tidlig, nå har jeg jo fått meg litt lengere reisevei til jobb! Før var det 2 stopp med t-banen fra Smestad, nå må jeg ta tog fra Drammen og styre med trikk! hehe ikke alltid jeg kommer meg like fort frem, enten er det forsinkelser eller så klarer jeg å sette meg på feil trikk eller ikke har fått med meg endringene på rutene, haha vært Oslo rundt et par ganger for å si det sånn.... Når skal jeg få førekort? Hmm kanskje 2030... Må begynne å lese snart!!! Meeeen tilbake til det jeg skulle siiii, idag har det vært en lang dag på jobb, jeg fortet meg hjem til middag og besøk av Madeleine! Madeleine fikk for seg at vi skulle prøve å tilbrede andebryst!! Vi prøvde oss frem på noe vi ikke hadde peiling på, så vi ringte enn venn!! Da fikk vi klare instrukser, haha Madde tok seg av det, mens jeg ordnet resten.. Vi endte opp meg andebryst med potetbåter, gulrøtter og rødvinsaus!!

Var kanskje første gang jeg smakte andebryst som jeg kan huske! Jeg likte det faktisk ikke, kjøttet var bra og riktig tilbredt men... Ikke helt min smak, litt rar konsistens og smakte anderledes... Jeg er i utgangspunktet ikke så glad i kjøtt så dette er ikke noe jeg kommer til å spise igjen!! Jeg vil helst prøvr å spise minst mulig kjøtt og det skal jeg fortsette med :)

Forresten, idag kjøpte jeg meg en ny Konjac Sponge svamp! Jeg ELSKER den, blitt helt avhengig alså! Den løfter rensen til nye høyder! Den exfolierer og renser huden enda bedre enn med bare hendene... Denne svampen har jeg i 3 mnd så kjøper jeg ny!! 139,- Billig!!!! ( nei den er ikke sponset) skrevet om denne svampen tidligere på bloggen... Nå som jeg har testen den i noen mnd så kan jeg ærlig si at huden min er renere og freshere, føler at jeg har mindre døde hudceller og mindre nupper!! Det er jo også en kombinasjon med Exuviance produktene jeg bruker med fruktsyre! men føler selve rensen blir MYE bedre med svampen.... Denne burde du prøve!! Vi selger den hos oss på V by sonja wigert i vibesgate 9, litt usikker på hvor ellers man får tak i de, kanskje på nettsiden dems ? :)

Må er klokken 01:18 og jeg begynner å bli rimlig trøtt, jeg skal opp klokken 08:00 så nå står sengen for tur!!! Imorgen er siste jobbdag før det er FRIHELG på meg! Denne helgen snal jeg bare slappe av og kose meg! 0 fest og alkohol, det fikk jeg nok av foreige helg!! Haha, Jeg alene klarte å få i meg 2,5 liter hvitvin før byen, hvordan er det mulig!? Så da drakk jeg for 2 helger på engang!! Haha!! Nåååå blir Det deilig å legge seg i nyvasket sengetøy og 2 trøtte kosehuder i armkroken

Nattinatt

2 kommentarer

Trude

10.11.2015 kl.13:06

Hei

Har du en mail jeg kan nå deg på? Det gjelder en bloggkonkurranse.

Charlotte Larsen

17.11.2015 kl.03:14

Trude: chatlottelarsen90@live.com :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits