All new

H e l l o   <3

 

Nå er det leeeenge siden jeg har vært inne på bloggen her!! Siden sist har jeg kjøpt meg litt ny sminke og vært og fått meg nye volumvipper, negler og Eyebrow Extensions, noe som kaller 3D sleekbrow! Såååå fornøyd!! Visste ikke hva dette var før jeg så noen bilder på IG, så jeg bestilte time samme uke og testet det! Jeg elsker det!!

Ellers så har jeg ikke vært så fornøyd med hvordan sminken har holdt seg utover hele dagen, så jeg bestemte jeg meg for å kjøpe inn noen nye produkter som kanskje kunne få sminken til å sitte godt hele dagen, og få sminken til å se fresh ut!! Det føler jeg så absolutt at disse produktene har klart, så jeg tenkte å dele dette med dere:)

 

Jeg var innom Fredrik & Louisa i Bogstadveien, der finner jeg alltid det jeg skal ha :) Jeg ble anbefalt en god primer, jeg kjøpte La Base pore Eraser  fra LANCOMEEn primer påfører man etter dagkremen, før man påfører Foundation. En primer gjør at sminken sitter bedre. Jeg kjøpte en oljefri primer, siden jeg har tedens til å få fet hud, samtidig er denne god på å skjule porer i huden. Jeg er veldig fornøyd, den er lett og god å påføre, den er også veldig drøy i bruk.

Etter jeg har påført sminken så er det lurt å bruke et transparangt pudder over, slik at sminken skal sitte bedre utover dagen, og matter ned huden. YSL hadde fått inn et nytt, så jeg kjøpte dette! Jeg er suuuuper fornøyd, elsker dette pudderet!! Ny favoritt!! Dette pudderet påfører jeg etter jeg sminker, og kanskje 1-2 ganger iløpet av dagen :) Den er supergod på å matte ned huden, perfekt for meg som blir litt blank i pannen :)Jeg fant også to fine farger til leppene, en lipgloss fra CHANEL og en leppestift fra ESTEE LAUDER

Jeg har hatt denne leppestiften flere ganger før, jeg elsker fargen!! Jeg er veldig glad i lyse nude lepper :) Farge: PCL A0 Vanilla truffle cremeLipglossen fra CHANEL er helt ny for meg, jeg har blitt veldig glad i den :) Den er ganske seig i konsistensen og sitter super godt!! Jeg kjøpte farge 15 sensible, veldig rosa og naturlig farge :)Nå gleder jeg meg til helgene fremover i November og desember, det skjer så sykt mye, det er masse bursdager og julebord! Da er det viktig å ha negler, vipper osv i orden!! hehe  Her er de nye November neglene mine, nåå tenker jeg allerede på hvordan jeg vil ha neglene mine i Desember! haha :)

Jeg har gjort neglene på meg selv :) Følg gjerne kontoen min på Instagram - Charlottesneglerogvipper  
 Jeg har hatt singelvipper i 3 år nå, så første gangen jeg prøvde volumvipper / 3D :) Det ble mye mer volum, litt uvant, vet ikke helt hva jeg liker best, men tror kanskje jeg går tilbake til singelvipper, de passer kanskje mer til hverdags for min del har så mye vipper fra før så føler singelvipper holder i massevis :) Men veldig fornøyd med vippene :D og ikke minst brynene! Jeg har jo faktisk fått bryn med hår! Jeg har overnappet brynene mine, og hårene vokser ikke ut igjen!! sykt irriterende, såå da prøvde jeg bryn Extensions i en salong i Oslo :) De gjorde først et brynsløft ( farging og voksing ) så limet de på hår der jeg selv hadde noen hår + at de limet noen hår direkte på huden, da gjorde de brynene større og tykkere, deretter  brukte de en sånn gele farge greie over :) Varigheten er alt fra 5 dager til 3 uker, spørs hvordan hudtype man har, limet tåler jo ikke olje så funker dårlig hvit man har fet hud, og har oljete hud.... Mine var like fine 1 uke, nå begynner det å falle av, tror de holder seg sånn bra i ca 2 ukers tid, så tar man av alt og setter på nytt. Jeg har vært suuper fornøyd, og skal fortsette med dette! Utrolig deilig å slippe å tegne opp brynene over den falmete tattoveringen på brynene mine!

Brynene kostet 820 kr og disse fikset jeg på Browrehab i Oslo og det tok 1 times tid!  ( ikke sponset ) Dette er noe jeg selv har veldig lyst til å ta kurs i, tror dette kan bli veldig populært fremover, nå er det jo ganske nytt her i Norge!

Har du prøvd dette før? eller har lyst til å prøve ? :)

Hva synes du ? :)

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer

Benedicte

18.11.2015 kl.04:25

Elsker sminke. Håper du har hatt en fin dag <3:-)

Bergensergenser

18.11.2015 kl.09:52

Å, så mange flotte kjøp! og ble veldig fint med brynene <3

Camilla

18.11.2015 kl.13:45

Mange fine innkjøp! Og så fint bilde av deg :)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Larsen

Charlotte Larsen

25, Drammen

Mitt navn er Charlotte Larsen, jeg er en jente på 24 år, som kommer fra Drammen. Jeg har to søte hunder som jeg elsker! Jegblogger om negledesign, mote, interiør, mat, happenings og generelt om hverdagen min :)

Kategorier

Arkiv

hits